AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında başkasının ayağının kırıldığını görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının kırıldığını görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını kırıldığını görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında ayağı kırılmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında ayağın kırıldığını görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir