AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis memuru görmek

Kahve falında polis memuru görmek

Kahve falında polis memuru görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında polis memuru gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Kahve falında polis memuru olmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, elde edilecek menfaatlere rivayet etmektedir.

Kahve falında polis memuru görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına tabir olunur.

Kahve falında icra memuru görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haciz memuru görmek kazancının eksileceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında memur olarak atanmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah memuru olmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında memurluğu kazanmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir