AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve köpek görmek

Kahve falında polis ve köpek görmek

Kahve falında polis ve köpek görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, mal mülk sahibi olacağına, kendini yiyip bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis ve köpek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında polis ve köpek görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında polis köpeği görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Kahve falında köpek ve polis görmek zor zamanlar geçirileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise telefon etmek elinin de bolluk göreceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında özel polis görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalettir.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında silah ve polis görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir