AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise ifade vermek

Kahve falında polise ifade vermek

Kahve falında polise ifade vermek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerinin kolaylaşacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise ifade vermek gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek strese gireceğine, gergin olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise ifade vermek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalet eder.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında savcıya ifade vermek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karakolda ifade vermek çocuk sahibi olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ifade verdiğini görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında ifade vermek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemede ifade vermek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir