AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis telsizi görmek

Kahve falında polis telsizi görmek

Kahve falında polis telsizi görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Kahve falında polis telsizi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında polis telsizi duymak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında polis telsizi görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, maddi durumun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında telsiz telefon görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telsiz görmek çok başarılı işlere imza atacağına, bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telsizle konuşmak engel tanımayan biri olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında polis arabasına binmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine inanılır.

Kahve falında polis olmak istemek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek daha fazla başarı kazanılacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir