AnaSayfa / Genel / Kahve falında telsizle konuşmak

Kahve falında telsizle konuşmak

Kahve falında telsizle konuşmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında telsizle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeye hazır olmanız durumunda özel yaşamınızda ya da iş hayatınızda kazanacaklarınız olabilir.

Kahve falında telsizle konuşmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında polis telsizi duymak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis telsizi görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında telsiz telefon görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında telsiz görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla konuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Kahve falında kaynanayla konuşmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasıyla konuşmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir