AnaSayfa / Genel / Kahve falında telsiz telefon görmek

Kahve falında telsiz telefon görmek

Kahve falında telsiz telefon görmek ettiği zararları telafi edeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında telsiz telefon gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında telsiz telefon görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis telsizi görmek elinin bolluğa kavuşacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında telsiz görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telsizle konuşmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında polis telsizi duymak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda mesaj okumak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının telefonunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir