AnaSayfa / Genel / Kahve falında kir yıkamak

Kahve falında kir yıkamak

Kahve falında kir yıkamak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kir yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak bolluğun ve verimin de artacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli ayak yıkamak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işarettir.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak anne baba ile ters düşüleceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır yıkadığını görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kirli eli yıkamak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kirli bardak yıkamak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir