AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis olup ateş etmek

Kahve falında polis olup ateş etmek

Kahve falında polis olup ateş etmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Kahve falında polis olup ateş etmek gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında polise ateş etmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, büyüleyeceğine işaret eder.

Kahve falında polis olup ateş etmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek kötü halinden eser kalmayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında polis cenazesi görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı polis görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet eder.

Kahve falında polisi evde görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir