AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise ateş etmek

Kahve falında polise ateş etmek

Kahve falında polise ateş etmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında polise ateş etmek gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis olup ateş etmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında polise ateş etmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde polis görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında polisle çay içmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında polise birini şikayet etmek ticarete adım atacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulur.

Kahve falında polise yardım etmek kendisiyle de gururlanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir