AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakol ve polis görmek

Kahve falında karakol ve polis görmek

Kahve falında karakol ve polis görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sıkıntılara neden olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Kahve falında karakol ve polis gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Kahve falında karakolda polis görmek üzüntülerin biteceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında polis karakolu görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis ve karakol görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında karakol ve polis görmek yolunun hep açık olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis karakoluna gitmek çok zor günler geçireceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında karakol polis görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karakola gitmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karakola sığınmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir