AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis memuru olmak

Kahve falında polis memuru olmak

Kahve falında polis memuru olmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında polis memuru olmak gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Kahve falında polis memuru görmek endişeli durumların son bulacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis memuru olmak kazancının günden güne azalacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek maddi sorunlarının artacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini memur olarak görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında memur olarak atandığını görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini memur görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memurluk sınavını kazanmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir