AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini memur görmek

Kahve falında kendini memur görmek

Kahve falında kendini memur görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini memur gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Kahve falında memur olamamak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memurluğu kazanmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında memurluk sınavına girmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet memuru görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek başının ağrıyacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalettir.

Kahve falında polis memuru görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında vergi memuru görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir