AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah memuru olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Kahve falında nikah memuru olmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işarettir.

Kahve falında nikah memuru görmek söz sahibi olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Kahve falında belediye memuru görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maliye memuru görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında memur olamamak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında polis memuru olmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında memur olup atanmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir