AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis memuru olduğunu görmek

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında polis memuru olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız, karşıt fikirlerle karşılaşmanız ya da işlerinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında polis memuru görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis memuru olmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin memur olduğunu görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memuru olduğunu görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memurluğu kazanmak ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında devlet memuru görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında maliye memuru görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir