AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin memur olduğunu görmek

Kahve falında eşinin memur olduğunu görmek

Kahve falında eşinin memur olduğunu görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çirkin sözler işitileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin memur olduğunu gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında eşinin memur olduğunu görmek nimet ve berekete ereceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında memurluğu kazanmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına inanılır.

Kahve falında memur arkadaş görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında memur olamamak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında nikah memuru olmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında icra memuru görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orman memuru görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir