AnaSayfa / Genel / Kahve falında memuru olduğunu görmek

Kahve falında memuru olduğunu görmek

Kahve falında memuru olduğunu görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında memuru olduğunu gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Kahve falında memurluk sınavına girmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet memuru görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında nüfus memuru görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, canının sağ olacağına delalettir.

Kahve falında memur olarak atandığını görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memurluğu kazanmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis memuru olmak itibar göreceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir