AnaSayfa / Genel / Kahve falında icra memuru görmek

Kahve falında icra memuru görmek

Kahve falında icra memuru görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında icra memuru gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında icra memuru görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında icra müdürü olmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında icra görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulur.

Kahve falında icralık olmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında icra kağıdı görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında icra geldiğini duymak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında icraya verilmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evine icra geldiğini görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir