AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçe kırmak

Kahve falında kelepçe kırmak

Kahve falında kelepçe kırmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, kendisini eve kapatacağına, duygularının karşılıklı olacağına, sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelepçe kırmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz fikir alışverişleri, belli konularda çözüm üretmenizi, belli planlar yapmanızı ya da bazı kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kelepçe kırmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe çıkarmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kelepçelendiğini görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında birini kelepçeli görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kelepçelenmiş görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kelepçeli görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir