AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kelepçeli görmek

Kahve falında başkasını kelepçeli görmek

Kahve falında başkasını kelepçeli görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını kelepçeli gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Kahve falında kelepçeli bilezik görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine rivayet eder.

Kahve falında kelepçe açmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kelepçeli görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında kelepçe taktığını görmek kısmetinin de açılacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli olmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hane içine ay doğacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini kelepçeli görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçe vurulmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir