AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakolluk olmak

Kahve falında karakolluk olmak

Kahve falında karakolluk olmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karakolluk olmak gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Kahve falında polis karakoluna gitmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalettir.

Kahve falında karakolluk olmak muradın yerine geleceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karakola çağrılmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birini karakolda görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında karakola gitmek gözyaşının kuruyacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kendini karakolda görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karakola girmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yeni mallara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında karakol görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir