AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan indiğini görmek

Kahve falında çatıdan indiğini görmek

Kahve falında çatıdan indiğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çatıdan indiğini gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Kahve falında çatıdan indiğini görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kitap indiğini görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten indiğini görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden indiğini görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında balkondan indiğini görmek yolunun hep açık olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arabadan eşya indirmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalettir.

Kahve falında hatim indirdiğini görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven indiğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir