AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çatışma görmek

Kahve falında evde çatışma görmek

Kahve falında evde çatışma görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, hak yolundan ayrılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hayırlı haberlere, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde çatışma gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Kahve falında kırmızı çatılı ev görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çatılı ev görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında evi çatısız görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev çatıları görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatısız ev görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatı katı ev görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında ev çatısının uçtuğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, helal ekmek yeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir