AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan çatı görmek

Kahve falında yıkılan çatı görmek

Kahve falında yıkılan çatı görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan çatı gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında çatının yıkılması görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine yorulur.

Kahve falında evinin çatısının yıkıldığını görmek mevki kaybına uğrayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yıkılmış çatı görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında çatının yıkılmasını görmek saygısını toplayacağına, bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmış görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatı yıkılması görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir