AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda koşmak

Kahve falında çatıda koşmak

Kahve falında çatıda koşmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, müjdeli haberle geleceğine, şansının açık olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Kahve falında çatıda koşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında çatıda koşmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında çatılarda koşmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatısı akan ev görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatının yıkılması görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıda dolaşmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir evin çatısının çöktüğünü görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çatıdan düşeni görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında çatıda güvercin görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir