AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev çatısını görmek

Kahve falında ev çatısını görmek

Kahve falında ev çatısını görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ev çatısını gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Kahve falında ev çatıları görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında çatısı akan ev görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısına çıkmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev çatı görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çatısı açık ev görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde çatışma görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında çatı katı ev görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir