AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise haber vermek

Kahve falında polise haber vermek

Kahve falında polise haber vermek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında polise haber vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında polise haber vermek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisten haber almak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında amerikan polisi görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında polisle sohbet etmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini polis olarak görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında polis asker görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında polis beklemek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis memuru olmak işlerinin kötüye gideceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir