AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis müdürü görmek

Kahve falında polis müdürü görmek

Kahve falında polis müdürü görmek kimse ile tartışmayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, geçiminin kolaylaşacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında polis müdürü gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Kahve falında polis müdürü görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürünü öpmek yeni bir ortama gireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürleri görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Kahve falında genel müdür konuşmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işarettir.

Kahve falında emniyet müdürlüğü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulmaktadır.

Kahve falında işyeri müdürü görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında okul müdürüyle konuşmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında banka müdürü olmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir