AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının altının kesildiğini görmek

Kahve falında ayaklarının altının kesildiğini görmek

Kahve falında ayaklarının altının kesildiğini görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altının kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ayaklarının altının kesildiğini görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayağının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklari kesilmek duaların kabul olacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı kesilmek az maliyetle ticarete atılacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ayak baş parmağının kesildiğini görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir