AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırından poğaça almak

Kahve falında fırından poğaça almak

Kahve falında fırından poğaça almak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, helal kazanç elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında fırından poğaça almak gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında fırında poğaça görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, istenmeyen bir yolculuğa delalet eder.

Kahve falında fırından poğaça almak istenen herşeye kavuşulacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça pişirdiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine delalettir.

Kahve falında patatesli poğaça görmek kazalardan, belalardan korunacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze poğaça yemek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında zeytinli poğaça görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir