AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurdan poğaça yapmak

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça hamuru görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Kahve falında poğaça yapmak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında zeytinli poğaça görmek önünü açacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında simit poğaça görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peynirli poğaça yemek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında susamlı poğaça görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir