AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça vermek

Kahve falında poğaça vermek

Kahve falında poğaça vermek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poğaça vermek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında birine poğaça vermek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında poğaça yediğini görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta poğaça görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patatesli poğaça görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mayalı poğaça görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü poğaça görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cevizli poğaça görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış poğaça görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir