AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça yediğini görmek

Kahve falında poğaça yediğini görmek

Kahve falında poğaça yediğini görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında poğaça yediğini gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında poğaça yediğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına inanılır.

Kahve falında poğaça simit görmek hedeflere ulaşılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak poğaça görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırında poğaça görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı poğaça görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça yaptığını görmek rızkının sonsuz olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında poğaça hamuru görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze poğaça yemek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir