AnaSayfa / Genel / Kahve falında patatesli poğaça görmek

Kahve falında patatesli poğaça görmek

Kahve falında patatesli poğaça görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patatesli poğaça gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Kahve falında patatesli poğaça görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında poğaça hamuru görmek gönül sızılarının dineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında peynirli poğaça yemek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli poğaça görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş poğaça görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, fal sahibinin içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susamlı poğaça görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir