AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta poğaça görmek

Kahve falında pasta poğaça görmek

Kahve falında pasta poğaça görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında pasta poğaça gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında pasta poğaça görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mayalı poğaça görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poğaça yemek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Kahve falında cevizli poğaça görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalettir.

Kahve falında tepside poğaça görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Kahve falında zeytinli poğaça yemek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalettir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında börek poğaça görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir