AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça hamuru görmek

Kahve falında poğaça hamuru görmek

Kahve falında poğaça hamuru görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, hastalıklarının biteceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında poğaça hamuru gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Kahve falında hamurdan poğaça yapmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulur.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak zor günlerin yaşanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında poğaça hamuru görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında poğaça pişirdiğini görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış poğaça görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında poğaça satın almak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kek poğaça görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir