AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek poğaça görmek

Kahve falında kek poğaça görmek

Kahve falında kek poğaça görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında kek poğaça gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kek poğaça görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kete poğaça görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açma poğaça görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında poğaça hamuru görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poğaça satmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında poğaça almak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında fırında poğaça görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında poğaça vermek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir