AnaSayfa / Genel / Kahve falında izine gitmek

Kahve falında izine gitmek

Kahve falında izine gitmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, zahmetinin çoğalacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında izine gitmek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Kahve falında arabayla izine gitmek hem de iş hayatına yansıyacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında izine gitmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında başkasının evine izinsiz girmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinden izin almak maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında babadan izin almak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında izin kullanmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında iş yerinden izin almak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir