AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik leğen görmek

Kahve falında plastik leğen görmek

Kahve falında plastik leğen görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plastik leğen gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Kahve falında plastik leğen görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, konfor içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında leğen dolusu su görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu leğen görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında sarı leğen görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil leğen görmek alim ve bilge insan olacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet eder.

Kahve falında leğen içinde et görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında bulaşık leğeni görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir