AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulaşık leğeni görmek

Kahve falında bulaşık leğeni görmek

Kahve falında bulaşık leğeni görmek yalan söyleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, feraha ermeye, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulaşık leğeni gördüyseniz:

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.

Kahve falında bulaşık leğeni görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende oturmak uzun süre işsizlik çekeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında leğende ayak yıkamak büyük paralara sahip olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında leğende yemek görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında leğende un görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına inanılır.

Kahve falında leğen dolusu su görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük leğen görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leğende yıkanmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir