AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil leğen görmek

Kahve falında yeşil leğen görmek

Kahve falında yeşil leğen görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil leğen gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Kahve falında yeşil leğen görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük leğen görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur leğeni görmek hastalanacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık leğeni görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında boş leğen görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Kahve falında plastik leğen görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında leğende çamaşır görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında bir leğen hamur görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir