AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik kapak görmek

Kahve falında plastik kapak görmek

Kahve falında plastik kapak görmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalettir.

Kahve falında plastik kapak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Kahve falında plastik kapak görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yakın akrabadan gelecek habere yorulur.

Kahve falında kitap kapağı görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Kahve falında klozet kapağı görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kola kapağı görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında tencere kapağı görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet eder.

Kahve falında kuran kapağı görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kapaksız tencere görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir