AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap kapağı görmek

Kahve falında kitap kapağı görmek

Kahve falında kitap kapağı görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kitap kapağı gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kitap kapağı görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kapaklı kitap görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında göz kapağını açamamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında göz kapağını dikmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında kapak toplamak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında klozet kapağı görmek mutlu olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında göz kapaklarını görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir