AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozet kapağı görmek

Kahve falında klozet kapağı görmek

Kahve falında klozet kapağı görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında klozet kapağı gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Kahve falında klozet kapağı görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bira kapağı görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz kapağını açamamak dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet eder.

Kahve falında kitap kapağı görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, bir sebeple çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kapak toplamak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ticarette zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz kapağı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında göz kapağını görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, isteklerine kulak vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir