AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişe kapağı görmek

Kahve falında pet şişe kapağı görmek

Kahve falında pet şişe kapağı görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, o masumların bedduasını alacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, şaşkın olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında pet şişe kapağı gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek kişinin fakirleşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş pet şişe görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişe su görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişesi görmek ticarette şansının düşeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Kahve falında pet şişe toplamak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Kahve falında pet şişede su almak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında pet şişe görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ped şişede su görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir