AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş mercimek görmek

Kahve falında pişmemiş mercimek görmek

Kahve falında pişmemiş mercimek görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, bahtın açılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında pişmemiş mercimek gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş mercimek görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş mercimek görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç mercimek görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek köfte görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, masa başı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmız mercimek görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir