AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek görmek

Kahve falında yeşil mercimek görmek

Kahve falında yeşil mercimek görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında yeşil mercimek görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil mercimek görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mercimek vermek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yemek bol muhabbette kalacağına, aylık gelirinin artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği yapmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir