AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek kötü günler görüleceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, zahmet veren işlerin artacağına, yakın akrabadan gelecek habere, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hayallerine kavuşacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimekli pilav gördüyseniz:

  • Ufukta sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında mercimek pilavı yemek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında mercimekli pilav görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında mercimekli pilav yemek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında mercimekli pilav pişirmek canını ve malını hiçe sayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir