AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş mercimek görmek

Kahve falında pişmiş mercimek görmek

Kahve falında pişmiş mercimek görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş mercimek gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında pişmiş mercimek görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek yemek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş mercimek görmek moralinin düzeleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek güzel günler görüleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına inanılır.

Kahve falında mercimekli pilav yemek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış mercimek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mercimek nohut görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir