AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak damarlarını görmek

Kahve falında ayak damarlarını görmek

Kahve falında ayak damarlarını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayak damarlarını gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Kahve falında ayak damarlarını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak damarı görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek heveslerinin biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak damarları görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damar yolu açmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet eder.

Kahve falında kan ve damar görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında şah damarını görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şah damarını kesmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir